Login

16-12-2019

Het bezoekersaantal op de Noord Hinder blijft (voor het vierde jaar op rij) alsmaar stijgen. Daar waar het bezoekersaantal vorig jaar op ruim 7.400 bezoekers kwam, wordt er nu met trots gemeld dat dit jaar zelfs 8.173 bezoekers de weg naar de Noord Hinder wisten te vinden.

En het zou maar zo kunnen zijn dat het einde hiermee nog lang niet in zicht is. Deze winter worden er namelijk door het bestuur en de vrijwilligers van het lichtschip innovatieve plannen uitgewerkt om volgend jaar mogelijk nog meer bezoekers te gaan trekken.

Zo is er al een game in ontwikkeling waarmee men het lichtschip op een digitale en competitieve wijze kan gaan ontdekken. Maar dat is nog niet alles. Er wordt ook gewerkt aan een virtuele belevenis voor jong en oud, waarbij men aan boord op een levensechte manier een avontuur kan gaan beleven. Ook dit project bevindt zich in het eindstadium.

Al met al genoeg redenen om ook in 2020 een bezoekje aan de Noord Hinder te gaan brengen. En de toegangsprijs? Die is wederom geheel gratis! 

 

Innovatieve projecten in ontwikkeling:

 

GameNH

De Noord Hinder app (game)

 

VRbril

Virtuele belevenis

 

 

 

Nieuws

 

 

Contact

Pour les rendez-vous de groupe et renseignements:
telephone +31 6 57 57 57 92

Lieu de visite:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigation: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Adresse postale:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Heures d’ouverture

Onderhoud 2016 tm 2019 Noord Hinder

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Timbres et vin

A l’occasion du jubilée en 2013 nous avons fait imprimer un timbre spécial et avons sélectionné deux délicieux vins français(blanc et rouge).
Ces produits sont en vente dans notre petite boutique à bord et en ligne. Les années 2019 et 2020 sont épuisées mais un timbre 2021 est aujourd’hui disponible !

PZ2021kl

Accès à notre magasin (néerlandais)