Login

03-04-2022

In opdracht van de gemeente Hellevoetsluis is er een prachtige film (timelapse) gemaakt van het indokken van de Noord Hinder. Deze film is zeer de moeite waard om even te bekijken.

Vaste bezoekers van onze site weten dat het indokken op 22 november 2021 plaats vond, alweer een tijdje geleden dus. In de (lokale) media was onze dokbeurt door de gemeente Hellevoetsluis al ruim vantevoren aangekondigd. We waren dan ook niet verrast toen we al vroeg wat toeschouwers op de Koningskade zagen staan. Onder de toeschouwers ook een paar jongemannen met heel wat fotoapparatuur. Elke beweging op de kade en aan boord van de Noord Hinder werd door hen vastgelegd.

Later, tijdens het indokken, zagen we de jongemannen ook rond het droogdok druk in de weer met hun fotocamera's, statieven en allerlei professioneel uitziende apparatuur. Tegen het eind van de middag ging er zelfs een drone de lucht in, er werden kennelijk beelden vanuit de lucht gemaakt. Dat moesten wel mooie beelden worden, dat kon niet anders.

Afgelopen week kregen wij van de gemeente het bericht dat de betreffende film klaar was en dat wij deze voor promotiedoeleinden mochten gaan gebruiken. Het moge duidelijk zijn: dat was niet tegen dovemansoren. Klik op onderstaande foto om de timelapse te bekijken.

 

Veel kijkplezier!

 DokTL FILM

 

 

 Terug naar

 Nieuws

 

Contact

Pour les rendez-vous de groupe et renseignements:
telephone +31 6 57 57 57 92

Lieu de visite:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigation: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Adresse postale:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Heures d’ouverture

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

Timbres et vin

A l’occasion du jubilée en 2013 nous avons fait imprimer un timbre spécial et avons sélectionné deux délicieux vins français(blanc et rouge).
Ces produits sont en vente dans notre petite boutique à bord et en ligne. Les années 2019 et 2020 sont épuisées mais un timbre 2021 est aujourd’hui disponible !

PZ2021kl

Accès à notre magasin (néerlandais)