Login

03-04-2022

Het zal u niet ontgaan zijn, de Noord Hinder lag de afgelopen vier maanden voor een uitgebreide onderhoudsbeurt in het Droogdok Jan Blanken in Hellevoetsluis. Het waren met name voor onze onderhoudsploeg intensieve maanden waarin veel werk werd verzet.

Maar het was ook een periode waarop nu al met veel plezier wordt teruggekeken. Met name de takelklussen zoals het verwijderen en later weer terugplaatsen van het lichthuis, de lichttoren en de masten spreken nog steeds tot de verbeelding.

Gelukkig werd er direct bij de start van de dokbeurt op onze website een "fotoblog" opgestart. Daarop hielden een aantal vrijwilligers bij wat er tijdens de dokbeurt allemaal op en rond de Noord Hinder gebeurde. En om de fotoblog helemaal compleet te maken werden er door een van onze vrijwilligers een paar foto's en video's gemaakt. Nou ja, een paar? Zeg maar gerust een paar duizend. Ja echt! 

Maar mede door deze foto's en video's kunnen we nog jaren terug blijven kijken op de dokbeurt van de Noord Hinder welke van 22 november 2021 tot en met 29 maart 2022 plaatsvond. En eerlijk is eerlijk, de door Hussam Wazir gemaakte video's geven een levendig beeld van de werkzaamheden die zowel door de gespecialiseerde bedrijven als ook door onze vrijwilligers werden uitgevoerd.

De fotoblog is vanaf vandaag afgesloten. Maar niet getreurd, u kunt nog steeds zelf een kijkje in de fotoblog nemen. Klik hiertoe op onderstaande foto en u wordt meteen doorgelinkt.

 

Fotoblog

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier toe.

 

 Terug naar

 Nieuws

Contact

Pour les rendez-vous de groupe et renseignements:
telephone +31 6 57 57 57 92

Lieu de visite:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigation: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Adresse postale:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Heures d’ouverture

Indokken 2021

anbi logo   YT

logo bezoek hellevoetsluis

Timbres et vin

A l’occasion du jubilée en 2013 nous avons fait imprimer un timbre spécial et avons sélectionné deux délicieux vins français(blanc et rouge).
Ces produits sont en vente dans notre petite boutique à bord et en ligne. Les années 2019 et 2020 sont épuisées mais un timbre 2021 est aujourd’hui disponible !

PZ2021kl

Accès à notre magasin (néerlandais)