26-02-2016

Afgelopen week bezocht Stijn samen met zijn oma ons lichtschip. Stijn is al een paar keer eerder aan boord geweest, want zijn “opa Martin” is één van de bemanningsleden van de Noord Hinder.

Bovendien heeft Stijn ons een paar weken geleden nog bezocht met zijn schoolklas. Hij wist uiteraard al enigszins van het reilen en zeilen aan boord en dat stak hij dan ook niet onder stoelen of banken. Als een echte gids kon hij zijn klasgenootjes wat wetenswaardigheden vertellen en, niet geheel onbelangrijk, hij wist zijn klasgenootjes ook de weg naar het toilet te wijzen.

We kunnen wel stellen dat Stijn een vaste bezoeker van de Noord Hinder is geworden. Ja, en wat doe je als zo’n vaste bezoeker aan boord komt ? Nou, dan doe je aan klantenbinding en dan leg hem dus behoorlijk in de watten!

Als een echte commandant deed hij zijn ronde aan boord, waarbij uiteraard de hut van zijn opa niet aan een inspectie kon ontkomen. Aan het einde van zijn bezoek werd Stijn door Henry nog getrakteerd op een lekker stuk appeltaart en een glas Sinas.

De dag kon voor Stijn niet meer kapot en wij zijn wat leuke foto’s rijker!

Stijn1  Stijn2

Stijn3  Stijn4

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel