06-04-2016

Dat was even wennen op de Noord Hinder. Normaal gesproken is de dinsdag altijd een redelijk rustig dagje waarop met name de onderhoudsploeg werkzaamheden aan boord verricht. Hier en daar wordt er dan gesleuteld, roest gebikt of een verfkwastje in een pot gedoopt.

Vandaag was het echter anders, er was namelijk een heuse filmploeg aan boord.

Jawel, compleet met een regisseuse, een cameraman en een aantal acteurs en actrices ! De bemanningsleden van de Noord Hinder keken stomverbaasd om zich heen. Wat een sensatie en hectiek aan boord !

Terwijl de filmploeg professioneel de nodige scenes op film vastlegde zag één bemanningslid duidelijk kansen voor een carrièremove. Het werd volgens hem tijd voor een ongevraagde auditie.

Daarom nam hij plaats in onze jol en met een roeispaan in de hand zong hij vrolijk met de opnames mee. En ja hoor, hij kreeg alle aandacht ! Maar of zijn gezang ooit een rol gaat opleveren, dat valt te betwijfelen.

Na een aantal uren hard werken zat het erop.De regisseuse was tevreden met het behaalde resultaat. De acteurs en actrices van groep 8 van de OBS De Tiende Penning uit Vierpolders werden door de filmcrew bedankt voor hun inzet, waarna ze weer terug naar school konden.

De rust keerde terug aan boord van de Noord Hinder, iedereen pakte zijn dagelijkse routine weer op. Nou ja, iedereen ? Volgens de geruchten zit onze toekomstige acteur nog steeds in de jol .......

Cast          Schoonschip

Acteur          Groepsfoto

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel