29-06-2016

Afgelopen week werd onze oud-voorzitter Dirk van der Zee door het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis en de Stichting Push in het zonnetje gezet. Dit vanwege het vele vrijwilligerswerk dat Dirk al jaren voor meerdere vrijwilligers organisaties verricht.

Zo is Dirk niet alleen langere tijd voorzitter dan de Stichting Lichtschip 12 Noord Hinder geweest, maar zet hij zich ook al geruime tijd in als vrijwillig chauffeur bij de Stichting Ambulance Wens Nederland. De vrijwilligers van deze stichting vervullen laatste wensen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

En of dit alles nog niet genoeg is heeft Dirk ook het voorzitterschap van de Stichting Copper op zich genomen. Deze stichting heeft tot doel de onderlinge verbondenheid van de oud-medewerkers van de politie in Rotterdam te behouden.

Kortom, Dirk is een vrijwilliger “in hart en nieren” en het is dan ook niet meer dan terecht dat hij in het zonnetje werd gezet ! Dirk, namens al je medevrijwilligers van de Noord Hinder: van harte gefeliciteerd !

Inzonnetje

Bron: Groot Hellevoet dd 29 juni 2016

 

Terug naar

Nieuws

 

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel