11-07-2017

Wat hebben onder andere het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum, het Droogdok Jan Blanken en de Noord Hinder gemeen ? Ze geven uiteraard allen een historisch beeld van diverse facetten uit onze geschiedenis. Maar er is nog een overeenkomst: ze maken bij de rondleidingen allemaal gebruik van een audiotour !

AudiotourIk zie het u al denken: een audiotour ? Wat is dat dan ? Wel mensen, een audiotour is een digitale rondleiding waarbij u aan de hand van bijvoorbeeld een smartphone zelfstandig alles te weten kunt komen over de tentoongestelde oudheden of, in ons geval, het lichtschip.

Zoals gezegd, de Noord Hinder heeft dus sinds kort ook een audiotour en daar zijn wij best wel trots op. En eerlijk is eerlijk, de ontwikkeling van de audiotour is mede tot stand gekomen met medewerking van het bestuur van het Droogdok Jan Blanken. Zij gebruiken al langere tijd een audiotour en hebben ons ondersteund bij de ontwikkeling van onze audiotour. Waarvoor onze oprechte dank !

Uiteraard dient zo’n audiotour ook ingesproken te worden, en dat zelfs in vier talen ! Ook voor deze klus maakten wij gebruik van de ervaring die het bestuur van het Droogdok Jan Blanken reeds had opgedaan. Wij konden zodoende onder andere dezelfde dames benaderen om de audiotour in te spreken. En aldus geschiedde.

Hoewel de dames veel theoretische kennis van zowel het Droogdok Jan Blanken als de Noord Hinder tijdens het inspreken van de audiotour hadden opgedaan was geen van hen ooit op de locaties aanwezig geweest. Het werd dan ook tijd om de dames met hun partners als dank voor hun medewerking voor een bezichtiging van het droogdok en een rondleiding aan boord van de Noord Hinder uit te nodigen.

Op 09 juli was het zover. De dames werden met hun partners door de voorzitters van het Droogdok Jan Blanken en het Lichtschip 12 Noord Hinder verwelkomd voor een uitgebreide rondleiding op zowel het droogdok als de Noord Hinder. Het werd een gezellige (en educatieve) middag wat door de dames enorm werd gewaardeerd !

Bloemetje

Ook de bloemetjes werden zichtbaar gewaardeerd !

 

DJB

Op het droogdok geldt: veiligheid boven alles !

 

NH

Uitleg door de voorzitter van de Noord Hinder

 

 

Wilt u de audiotour ook (vooraf aan uw bezoek aan boord) downloaden ?

Scan dan de QR-code hieronder.

 

 GooglePlay    QRcode GP

 

 Applestore    QRcode AS

 

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel