06-08-2016

Sinds enige weken weten vele Pokemon jagers de vesting van Hellevoetsluis te vinden. Met name bij de vestingwallen en in de nabijheid van de Noord Hinder zijn regelmatig veel naar hun smartphone turende lieden te vinden. Op gezette tijden zie je plots tientallen Pokemon Go spelers voorbij rennen of is er een luidt "Gotta Catch Em All" te horen.

De vrijwilligers van de Noord Hinder schrikken er al niet meer van, maar verbazingwekkend blijft het wel. Wat een drukte, en dat alleen maar om een paar van die digitale beestjes te vangen. En dat terwijl er zoveel moois in de vesting te zien is, zoals bijvoorbeeld de Noord Hinder !

Over de Noord Hinder gesproken: deze week troffen we een reactie in ons gastenboek aan waar we toch wel van opkeken. Ene Vulpix had ons namelijk met een bezoekje vereerd ! Nieuwsgierig naar de herkomst van deze bezoeker werd de naam door ons even op google gecheckt.

En wat bleek ? Vulpix is een Pokemon figuurtje. En wat voor één !!!!

Pokemon jagers uit de hele omgeving zijn kennelijk op jacht naar dit digitale beestje. Gelukkig kon Vulpix bij ons aan boord even bijkomen van al die drukte. Na afloop bedankte Vulpix ons hartelijk door een reactie in ons gastenboek te plaatsen, waarna het digitale beestje weer richting de vestingwallen verdween.

Uiteraard zijn wij blij met deze reactie van Vulpix. Maar we zijn ook enorm trots op alle waarderingen die we van de overige bezoekers mochten ontvangen. Waarvoor onze dank !

Hieronder een paar van de reacties in ons gastenboek.

3

Vulpix cpl

10

12

11

 

Terug naar

Nieuws

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel