19-11-2016

Ik zie al vraagtekens op jouw voorhoofd verschijnen ! Het Noord Hinder virus ? Hebben ze op dat lichtschip een besmettelijk virus ? Maar hoe kan dat dan, ik zie helemaal niet dat zij de gele Q vlag gehesen hebben. Moeten zij daar dan niet in quarantaine ?

Wel mensen, dit stukje gaat niet over een enge besmettelijke ziekte of zo. Nee, het gaat over het zogenaamde “Noord Hinder virus”. Daarmee zijn alle vrijwilligers op de Noord Hinder namelijk besmet. Zij zijn ooit op ons lichtschip als vrijwilliger begonnen en meteen werden ze gepakt door de charmes van het lichtschip en de geweldige sfeer die er aan boord heerst. Dat is dus het “Noord Hinder virus”.

Je interesse is nu gewekt maar ik begrijp ook wel dat dit om wat meer uitleg vraagt. Welnu, op de Noord Hinder is een groep van ruim 40 vrijwilligers werkzaam. Ze doen met veel plezier verschillende werkzaamheden aan boord, iedereen draagt zijn steentje bij. Er is veel te doen aan boord en we kunnen daarom natuurlijk altijd wel wat “extra handjes” gebruiken. Vandaar dit stukje over het “Noord Hinder virus”.

Wil jij bijvoorbeeld helpen met het onderhoud op de Noord Hinder ? Of wil je gids, gastvrouw of gastheer aan boord worden ? Of mag je graag in archieven neuzen en heb je plezier in het (digitaal) ordenen en beschrijven van onze museum collectie ? Of wil je zelf dit virus ook wel eens ondervinden ?

Nou, dan is er vast en zeker plaats voor jou aan boord. Je kunt dan deel gaan uitmaken van een leuke en gezellige groep vrijwilligers die de Noord Hinder een warm hart toedragen. Als vrijwilliger ben je regelmatig aan boord te vinden, maar kun je een keertje (of een langere periode) niet, dan is dat ook geen probleem. Niets moet, we zijn blij met alle hulp die wij kunnen krijgen.

Heb je interesse ? Kom dan gerust even langs. De openingstijden van ons lichtschip staan vermeld op onze site. Maar je kunt ook even bellen naar 06-57575792 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan vertellen we je graag meer en zeker weten, ook jij zult dan vrij snel met het “Noord Hinder virus” besmet worden.

Om een indruk te geven wat het “Noord Hinder virus” met je kan doen, hierbij een link naar een site met een interview met onze scheepskok (en tevens gids en begeleider van scholen) Kees .

Wij zijn er bijna zeker van dat je na het lezen van het interview weer terugkeert naar onze site en dat jij je dan meteen aanmeldt als vrijwilliger op de Noord Hinder. We gaan je zien, zeker weten !

 

Wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

 

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel