28-11-2016

Op zaterdag 10 december opent ons lichtschip de "lichtjesweek" in de Vesting van Hellevoetsluis. Alle lichten van het lichtschip zullen dan branden en uiteraard zal ook het grote licht in de toren over Hellevoetsluis schijnen. Maar dit is niet alles.

Onze scheepskok heeft dan voor alle bezoekers gratis een heerlijke kop erwtensoep met roggebrood met Zeeuws spek of een gratis kop warme chocolademelk met slagroom klaar staan. En om het feest helemaal compleet te maken is de toegang tot het schip ook nog eens gratis !

                                  

 

Deze actie geldt van 10 december tot en met 18 december, waarbij het lichtschip elke avond van 18 tot 21 uur geopend zal zijn. Uitzonderingen op deze openingstijden zijn zaterdag 17 december (open van 12 tot 21 uur) en zondag 18 december (open van 12 tot 18 uur).

Kom dan gerust even voor een bezoekje langs. Er is volop gratis parkeergelegenheid en na een bezoek aan het lichtschip is er ook nog tijd voor een wandeling door de Vesting waarbij men kan genieten van de gezellige sfeer en alle (kerst)lichtjes die dan in en rond de haven zijn aangebracht.

 

 

 

 

 

Wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

 

 

Terug naar

Nieuws

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel