28-11-2016

Een jaar lang hebben wij regelmatig de amateur fotograaf Jaap van Pelt aan boord mogen begroeten. Jaap volgde met een aantal leden van de fotoclub “VPR De Klinker” een verdiepingscursus fotografie en had de Noord Hinder als onderwerp gekozen. Onder de titel “Mensenwerk” heeft Jaap de werkzaamheden van onze vrijwilligers op de gevoelige plaat vastgelegd.

Uiteraard zijn wij op de Noord Hinder uiterst vereerd dat Jaap ons lichtschip met al zijn vrijwilligers als onderwerp heeft gekozen. Het is een mooie manier om de inwoners van Hellevoetsluis te laten zien wat er bij de instandhouding van de Noord Hinder allemaal komt kijken.

In de periode van 10 december 2016 tot en met 31 januari 2017 zal er een expositie in de Kunstuitleen Hellevoetsluis worden gehouden waarbij uiteraard ook een selectie van de door Jaap genomen foto´s wordt getoond.

 

 

 

 Je bent van harte uitgenodigd om de expositie te bezoeken en wie weet is jouw interesse dermate gewekt dat jij zelf ook wilt meewerken aan het behoud van de Noord Hinder en dat je vrijwilliger aan boord wilt worden ? Dat kan ! Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

 

 

Terug naar

Nieuws

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel