20-12-2016

In de periode van 10 december tot en met 18 december is de Noord Hinder elke avond open geweest voor het publiek. Het was “Lichtjesweek”, dus ons lichtschip was volop verlicht en de toegang was gratis. Als extra service voor onze bezoekers had onze scheepskok ook nog eens gratis erwtensoep of chocomelk klaar staan. Ik bedoel maar !

De bemanning van de Noord Hinder heeft tijdens de "Lichtjesweek" in totaal 647 bezoekers aan boord mogen ontvangen. De klapper van de week was de vrijdagavond. Op deze avond bezochten in slechts 3 uur tijd 320 bezoekers ons schip !

Dat was aanpoten voor de bemanning. Niet alleen diende de veiligheid in de gaten te worden gehouden, maar daar waar mogelijk werd er natuurlijk ook uitleg aan de bezoekers gegeven. En uiteraard kon ook onze scheepskok met zijn team vol aan de bak, want nagenoeg iedereen lustte wel wat erwtensoep of chocomelk.

Er werd in een paar dagen tijd ruim 46 liter erwtensoep en 17 liter chocomelk genuttigd, dus men kan zich voorstellen wat voor een drukte het in de kombuis was.

Teller    Snert

De teller gaat over de 300 heen en de stevige erwtensoep !

Een aantal avonden heeft de bemanning van de Noord Hinder zich ook ingezet voor de bewoners van het verzorgingshuis Grootenhoek. De bewoners werden met het busje van het verzorgingshuis naar ons lichtschip gebracht waarna ook zij konden genieten van alle lichtjes, de erwtensoep en warme chocomelk.

De inzet van onze vrijwilligers werd door de bezoekers enorm gewaardeerd. Er waren onder andere complimentjes over de goede staat van onderhoud van ons lichtschip, maar ook de erwtensoep en de chocomelk vielen uiteraard in goede aarde.

De vrijwilligers van de Noord Hinder kijken met trots terug op een gezellige en drukke “Lichtjesweek” en zij verheugen zich al op volgend jaar.

Kombuis

Marjanne en Kees vol aan de bak in de kombuis !

 

 

Wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

 

 

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel