21-02-2017

Op 17 februari vond de opening van het pand van de Stichting Promotie Hellevoetsluis (SPH) plaats. Gezien de drukte die bij deze opening werd verwacht werd een aantal vrijwilligers van de Noord Hinder gevraagd of zij bij de openingsactiviteiten zouden willen ondersteunen.

Uiteraard was dit niet tegen dovemansoren en onze "Kombuis brigade" was dan ook direct bereid om de helpende hand te bieden. Al snel werden er statafels, glazen, handdoeken, theedoeken en niet geheel onbelangrijk een hapje en ook wijn, jus d’orange en frisdranken naar de locatie gebracht. De opening diende immers wel feestelijk te worden aangekleed !

Cateringploeg

Scheepskok Kees met een deel van zijn "Kombuis brigade"

Ruimschoots op tijd was onze vrijwilligers aanwezig en kon het feest beginnen. De gasten werden op gepaste wijze met een welkomstdrankje door de mensen van de SPH welkom geheten.

De officiële opening vond plaats door wethouder Margriet den Blok. In haar openingstoespraak memoreerde zij onder andere dat zij het geweldig vond dat de vrijwilligers van de Noord Hinder voor de catering tijdens de opening zorgden. Vrijwilligers helpen vrijwilligers, en zo hoort dat !

Na afloop van de opening kregen Kees, Adrie, Froukje en Marjanne niet alleen van de wethouder maar ook van de leden van de stichting en menig bezoeker de complimenten met betrekking tot de geleverde diensten.

 

Wilt u ons ook helpen aan meer likes op facebook ? Klik dan op het logo hieronder.

facebook leuk

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel