19-12-2017

“Veel en vooral enthousiaste bezoekers”, daar gaan de vrijwilligers van de Noord Hinder voor. Wat heb je immers aan een museumschip waar slechts weinig bezoekers komen of waar de bezoekers niet genieten van hun bezoek?

Het afgelopen jaar werden kosten nog moeite gespaard om dit doel te bereiken. De vrijwilligers van de Noord Hinder zorgden als van ouds voor een goed onderhouden lichtschip met diverse bezienswaardigheden en activiteiten aan boord.

Ook waren er de publieksvriendelijke acties, zoals bijvoorbeeld gratis toegang verlening in bepaalde periodes of het trakteren van de bezoekers op gratis chocomelk, snert of een heerlijke oliebol.

Daar werden bezoekers uiteraard enthousiast van, maar het meest in het oog springend was toch wel de manier waarop de vrijwilligers van de Noord Hinder “hun” lichtschip hebben gepromoot. Met veel passie werd er door hen over de Noord Hinder verteld en dat maakte keer op keer indruk!

De bezoekersaantallen aan de Koningskade schommelden de afgelopen jaren rond de 3500 bezoekers, maar 2017 werd afgesloten met 5.327 bezoekers. Een record!

 

 Drukte NH

Drukte op de Noord Hinder

 

De bezoekerstoename was enorm, maar waren al deze bezoekers dan ook enthousiast?

We kunnen u bij deze geruststellen, dat waren ze! De vele lachende kindergezichtjes, de tevreden kijkende ouders, de trotse opa’s en oma’s, de leergierige basisschoolleerlingen en niet te vergeten de achtergelaten donaties spraken wat dat betreft boekdelen: er kwamen “veel en vooral enthousiaste bezoekers”!

Wij zijn benieuwd wat 2018 de Noord Hinder gaat brengen.

Wilt u ons steunen op Facebook?

Klik dan op onderstaand Facebook logo en daarna op Vind ik leuk!

FB logo

Terug naar

Nieuws

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel