20-08-2018

"Het is hier tof" kopte het AD vandaag bij een berichtje over de Vestingdagen. Zo'n 130.000 bezoekers wisten de weg naar Hellevoetsluis te vinden, een record! Nou, daar kunnen wij op de Noord Hinder ook over meepraten.

Vest1

Bron: AD

Met ruim tweeduizend bezoekers (om precies te zijn 2089) de afgelopen week konden wij ook van een record aan de Koningskade spreken. Maar wat wij eigenlijk nog belangrijker vinden: de bezoekers waren zeer onder de indruk van ons lichtschip en haar bemanning. We mochten (zowel mondeling als in ons gastenboek) menig complimentje ontvangen over de staat van het onderhoud en de vriendelijke en gastvrije ontvangst door de vrijwilligers.

Vele bezoekers gaven aan nog eens voor een uitgebreide rondleiding terug te komen als het wat rustiger is. Enkele bezoekers informeerden zelfs of er nog een plekje als vrijwilliger aan boord is.

Tof toch?

En speciaal voor de vrijwilligers van de Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis: veel bezoekers vertelden ons dat ze het evenement helemaal geweldig vonden en dat ze volgend jaar beslist terug zouden komen. Bij deze geven wij deze complimenten graag aan jullie door.

Op naar de volgende Vestingdagen, we hebben er zin in.

Vest2

Gastenboek tekenen

Vest3

 Noord Hinder gepavoiseerd

 

 

Wilt u ons steunen op Facebook?

Klik dan op onderstaand Facebook logo en daarna op Vind ik leuk!

FB logo

Naar

Nieuws

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel