07-01-2019

Het bezoekersaantal van het lichtschip Noord Hinder in Hellevoetsluis blijft stijgen. In 2018 trok het museumschip 7.447 bezoekers, ruim 1.900 meer dan in 2017. Het succes heeft onder meer te maken met de actieve wijze waarop de vrijwilligers van het lichtschip zich zowel op de Koningskade alsook op scholen, campings en op internet weten te presenteren.

Hierdoor is de naamsbekendheid van het museumschip enorm toegenomen. Uiteraard speelt het feit dat de toegang tot het lichtschip sinds enige tijd geheel gratis is ook een rol bij de toename van het bezoekersaantal.

Vanzelfsprekend proberen de vrijwilligers van de Noord Hinder ook anderen te laten profiteren van de toename van het bezoekersaantal. Daar waar mogelijk worden de bezoekers van het lichtschip enthousiast gemaakt voor een bezoekje aan de andere Hellevoetse musea, zoals onder andere het Droogdok, de Buffel of het Stadsmuseum. Maar ook de plaatselijke horeca wordt hierbij niet vergeten, een doorverwijzing naar een gezellig terrasje in de vesting is immers snel gemaakt. En dit alles voor een gezamenlijk doel: het promoten en aantrekkelijk maken van de vesting van Hellevoetsluis!

 

7447gr

 

Wilt u ons steunen op Facebook?

Klik dan op onderstaand Facebook logo en daarna op Volgen

FB logo

Naar

Nieuws

 

 

 

 

 

Contact

Voor afspraken groepsbezoek en informatie:
telefoon +31 6 57 57 57 92

Bezoekadres:
Koningskade 4
3221 CC Hellevoetsluis
Navigatie: Industriehaven 50
Hellevoetsluis

Postadres:
Postbus 1014
3220 BA Hellevoetsluis
E-mail: info@noordhinder.nl

Openingstijden

Hellevoetsluis

anbi logo Volg ons op Facebook YT

logo bezoek hellevoetsluis

Shop

NIEUW !

Postzegels jaargang 2020

Postzegels2020 liggend

Naar de winkel